Bij het Gooisch Kindercentrum vind je verschillende expertises van deskundigen onder één dak. Zo werken wij met psychologen, orthopedagogen, therapeuten en coaches. Dat is ook waarin wij het verschil maken! Door kennis te delen weten wij gezamenlijk meer en kunnen wij direct de juiste deskundige inzetten.

Afhankelijk van de vraag kijken we wat er nodig en/of gewenst is. Soms kan een kort advies, coachingstraject of training al helpen. In andere gevallen kan ons advies zijn om te kiezen voor een uitgebreid intakegesprek.

Als er gekozen wordt voor een uitgebreid intakegesprek dan brengt één van onze deskundigen de hulpvraag en situatie eerst helder in beeld. Vervolgens volgt een terugkoppeling en wordt er gezamenlijk besproken welke begeleiding het beste past. Na afloop van het traject vindt er een eindgesprek en evaluatie plaats.

Voorafgaand aan het traject word je altijd op de hoogte gesteld van de duur en de kosten.

Ook scholen kunnen bij ons terecht. Wij gaan graag eerst het gesprek aan om kennis te maken en te inventariseren waar wij mee van dienst kunnen zijn. Het coachen van leerkrachten, het begeleiden van intervisiebijeenkomsten, het geven van trainingen / workshops of het maken van programma’s op maat behoren tot onze mogelijkheden.

Onze Methode

De Schilden van de Innerlijke Familie vormt een belangrijke methodiek waarmee gewerkt wordt binnen het Gooisch Kindercentrum. Het is een methode die je helpt om snel te begrijpen wat er speelt bij het kind, bij jezelf en tussen jullie. De methode is beproefd en er werken inmiddels al duizenden professionals mee in Nederland en daarbuiten. Het Gooisch Kindercentrum is de enige plek waar grondlegger Arienne Klijn zelf met ouders en gezinnen werkt met haar methode. Wil je meer weten? Lees meer informatie over de Innerlijke Familie.

Afspraak maken?

Op onze site is veel informatie te vinden. Er staat vast iets bij wat je interesseert. Wil je naar aanleiding hiervan reageren, heb je interesse of vragen? Dan horen wij graag! Neem contact met ons op en samen bekijken we wat we voor jou kunnen betekenen.

Afspraak maken