Ruim 45 jaar bevriend, besloten we twee jaar geleden om onze studie, werk- en levenservaring te bundelen en het Gooisch Kindercentrum op te richten.Ons doel? Zoveel mogelijk kinderen gelukkiger maken en onbezorgd laten genieten van hun jeugd.Hoe? Door ouders, leerkrachten en andere hulpverleners te adviseren en/of te begeleiden hoe zij dit het beste kunnen doen.Met als resultaat? Meer gelukkige kinderen die dit geluk weer kunnen geven aan hun kinderen. Zo bouwen we met elkaar aan gelukkigere generaties.

Arienne en Claudia - Gooisch Kindercentrum
Arienne en Claudia – Al 40 jaar bevriend

Raad van Advies

Om ervoor te zorgen dat wij beschikken over de juiste expertise en op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen, sparren wij regelmatig met:

Manon Mostert-Uijterwijk

Klinisch psycholoog, psychotherapeut, IMH specialist, supervisor en praktijkopleider in de GGZ.

Inke Logtenberg

Opleidingsontwikkelaar, onderwijsvernieuwer, adviseur management en docenten.

Raad van Advies

Om ervoor te zorgen dat wij beschikken over de juiste kennis en op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen, werken wij samen met:

Manon Mostert-Uijterwijk

Klinisch psycholoog / psychotherapeut/ IMH specialist, supervisor en praktijkopleider in de GGZ.

Inke Logtenberg

Opleidingsontwikkelaar, onderwijsvernieuwer, adviseur management en docenten.

Werken met ons?

Mocht je interesse hebben om voor het Gooisch Kindercentrum als coach, mediator en/of therapeut te werken, dan maken wij graag kennis met je.

Wij zijn op zoek naar collega’s die:

  • beschikken over een HBO+ opleiding zoals psychologie/psychotherapie kind&jeugd, sociale psychiatrie (SPV), kindercoaching/therapie, orthopedagogiek, gezinstherapie
  • passie hebben voor begeleidingswerk en
  • grote affiniteit hebben met de doelgroepen waar het Gooisch Kindercentrum zich op richt.
  • bereid zijn de methode Schilden van de Innerlijke Familie te leren, welke een belangrijke methodiek binnen het Gooisch Kindercentrum vormt.

Ons Team